POVIJEST

Knjigovodstvenim uslugama bavimo se od početka 1999. godine i do danas uspješno pružamo knjigovodstvene i računovodstvene usluge te financijsko i porezno savjetovanje za trgovačka društva, samostalne djelatnosti (obrtnike), udruge i fizičke osobe.

KVALITETA

Znanje, iskustvo, predanost i pažnja te stručno osposobljeni djelatnici su osnovne kvalitete koje pružamo svakom korisniku naših usluga.

JAMSTVO

Usluge koje pružamo su u potpunosti transparentne i usklađene sa propisima i zakonima Republike Hrvatske te preporukama Porezne uprave.

SIGURNOST

Uz nas budite sigurni da je Vaše poslovanje u najboljim rukama te da ćemo Vam pružiti potpunu diskreciju kako biste se mogli u potpunosti posvetiti svojoj primarnoj djelatnosti.

BRIŽNOST

Individualnim pristupom i kontaktom uvijek možete zatražiti savjet i sve potrebne informacije koje želite jer su one temelj uspjeha Vašeg poslovanja.

EDUKACIJA

Kroz razne publikacije, stručnu literaturu , pohađanje stručnih seminara i prateći stalne promjene u zakonima konstantno se usavršavamo kako bi Vam pružili kvalitetnu uslugu.

PRVI KORACI

Posebnu pažnju savjetima i uputama posvećujemo početnicima kako bi što lakše i što brže osnovali svoje djelatnosti.

CILJ

Primarni cilj nam je kontinuirano zadovoljstvo naših klijenata i održavanje kvalitete naših usluga te nastavak profesionalnog rada kako biste nas i u budućnosti prepoznali kao pouzdanog partnera.